Webb helt enkelt #16

14 december på High five, Tradecenter, Högskolan i Halmstad

Nu är det dags att planera in årets sista Webb helt enkelt! Vi har två föreläsare bokade och söker fortfarande efter en tredje. De bekräftade föreläsarna är:


- Patrik Gullerström, VD på Nordcloud Sverige berättar om alla nyheter från Amazon Web Services. Patrik har själv besökt reInvent i Las Vegas och snappat upp nyheterna på plats. Nordcloud är Europas främsta molnkonsult med kontor i Stockholm, Malmö, Helsingfors, Oslo, London, Amsterdam och München.


- Ludvig Granberg, VD på Hemsida24 berättar om sina företagsbesök på IT-jättarna Amazon, Microsoft, IBM och Google samt utmanaren i bilbranschen Tesla. Dessutom tips på hur man kan gå tillväga för att boka en liknande resa.


På senaste Webb helt enkelt dök det upp önskemål om föreläsningar kring Blockchain, EU:s dataskyddsreform samt IT i industrin. Tips gärna Ludvig om du vet någon som kan prata om något av detta! Alternativt om du har förslag på något annat ämne eller föreläsare.


Platsen den här gången är High Five som är Halmstads nya företagsinkubator. Den ligger i Trade center, våning två och tre, på Högskolans område.


Priset är som vanligt 100 kr och då ingår mat och dryck.